Czy ktoś miał jakieś problemy lub przemyślenia na temat tego, że 4-cylindrowy hybryd jest za słaby?
Kłamstwo jest celowe. Błędy są niezamierzone. Nie zrobiłem ani jednego, ani drugiego.Ponownie, po co kłamać?
Ponownie z długoterminowego testu C&D z 2021 roku:link do długoterminowego testu 2021 sienna 40k
0-60 to oszałamiające 9 sekund
ponownie - dlaczego BSKłamstwo jest zamierzone. Błędy są niezamierzone. Nie zrobiłem ani jednego, ani drugiego.
Ponownie z długoterminowego testu C&D z 2021 roku:
"Kiedy nowy, Sienna osiągnęła 60 mil na godzinę w 7,6 sekundy i przejechała ćwierć mili w 15,7 sekundy przy 89 milach na godzinę. To nie są liczby, które poruszają czyjeś lędźwie, ale to tak samo szybko jak poprzednia generacja 2015 Honda Odyssey, więc jeśli jesteś tak rozwinięty, że przechodzisz z vana do vana, z potrzebą wożenia osób zależnych lub bez niej, poczujesz się normalnie."
i:
"Po 40 000 mil Sienna straciła trochę wigoru w swoim kroku, notując czas 60 mil na godzinę wynoszący 7,7 sekundy, ale to wciąż szybciej niż minivany 15 lat temu. I żaden van z tamtych czasów nie mógł osiągnąć średnio 29 mpg przez 40 000 mil. Nasz długoterminowy 2018 Honda Odyssey zwrócił 23 mpg. Sienna przewyższa to o 25 procent. Ta ekonomia paliwowa jest niesamowita"
![]()
Our 2021 Toyota Sienna Departs on a High Note
A hybrid Toyota minivan might sound like boredom, but during our 40,000 miles with the Sienna, we fell in love.www.caranddriver.com
Szybciej i wydajniej. FTW
1. Kogo obchodzi 0-60? Która część mojego posta dbała o 0-60?Tak dla zabawy, 2010 ford svt raptor zrobił 8,4 sekundy w 0-60.
Dzielenie włosa na czworo przy porównywaniu nowych modeli jest fajne, ale to, że gen4 robi to, co robi przy 30+ mpg, wciąż mnie zadziwia (zwłaszcza gdy ceny benzyny znów rosną...). Wprowadzenie kontekstu z porównaniem starszej ciężarówki "performance" sprowadza mnie na ziemię z oczekiwaniami co do środka transportu ludzi lol.
to prawda - ponieważ w przeciwieństwie do was wszystkich. Nie kłamię i nie publikuję błędnych informacji.Niewystarczające dla krispykreme, zdecydowanie wystarczające dla większości z nas, powiedziałbym. I mówię to jako facet, który jeździł 80 km/h i bez problemu wyprzedzał ciężarówki, holując 2200-funtowy samochód do driftu w górę Grapevine.
Wszyscy nie jesteśmy kristykreme
Teraz znowu przekręcasz - która część twojego oryginalnego postu wspomniała o 5.4? 6.2 było opcjonalneView attachment 72196
Ach, złapałeś mnie! Złapałeś moje kłamstwo. Oczywiście porównywałem naszego hybrydowego minivana do modelu Ford Raptor 2010 v8 5.4litra i oczywiście skłamałem, że porównywałem go do modelu 6.2.
Och nie, wstyd. Jak nisko może jeszcze upaść, skoro już jeżdżę minivanem?
Naprawdę musisz lepiej wycofać się ze swojego komentarza.Jeśli spojrzysz powyżej; wspomniałem tylko o Fordzie Raptor SVT z 2010 roku.
I podzieliłem się informacją, że osiągnął czas 0-60 wynoszący 8,4.
Co model 5.4 zrobił według Edmunds.
Zasugerowałeś, że skłamałem i podzieliłem się informacjami na temat modelu 6.2, który osiągnął znacznie lepszy czas 0-60.
I o mój Boże. Skłamałem, udostępniając liczby 5.4 svt i powinienem się wstydzić dzielenia się takim kłamstwem. Zabij mnie teraz, chyba. Spal mnie na stosie!
Myślę, że mamy szansę w trybie Sport przeciwko AltimieTo nie moja wina, że Ford ssie lol.
Ale hej. Nasz hybrydowy 4-cylindrowy minivan do przewozu osób jest na równi ze starszym modelem "performance" truck (średni poziom 5.4 v8). W rzeczywistości nasze minivany są trochę szybsze!
Ale to wszystko tak naprawdę nie ma znaczenia, ponieważ są to tylko pojazdy do przewozu osób, jeśli naprawdę chcesz wcisnąć gaz do dechy i pokonać te denerwujące Altimy spod świateł, hybrydowy minivan oczywiście nie jest dla ciebie odpowiednim samochodem.
Jak ciężarówka, masz na myśli?...Ostatnio sprawdzałem, że jedynym celem minivana jest przewożenie ludzi i ciężaru. ...