Toyota Sienna Forum - siennachat.com banner
41 - 60 of 149 Posts
Cześć. Kupiłem mojego Sienna Limited 4 godziny drogi w tym tygodniu. Prawdopodobnie oznacza to, że najwcześniej będę w czerwcu przyszłego roku. Czy będę mógł dostać pilota u lokalnego dealera? Dzięki, Chris

Cześć. Kupiłem w tym tygodniu mojego Sienna Limited 4 godziny drogi stąd. Prawdopodobnie oznacza to, że najwcześniej będę w czerwcu przyszłego roku. To powiedziawszy, czy będę mógł dostać brelok u lokalnego dealera? Dzięki, Chris
Tak, możesz umówić się na wizytę u dowolnego dealera po otrzymaniu powiadomienia. Twój samochód jest prawdopodobnie w harmonogramie dla drugiego breloka w drugim kwartale 2024 roku.

Gdy tylko otrzymasz powiadomienie w aplikacji lub list pocztą, można umówić się z dealerem na zaprogramowanie drugiego kluczyka.

Witaj. Kupiłem mojego Sienna Limited 4 godziny drogi w tym tygodniu. Prawdopodobnie oznacza to, że najwcześniej będę w czerwcu przyszłego roku. Powiedziawszy to, czy będę mógł dostać swój brelok u lokalnego dealera? Dzięki, Chris
(drugi cytat usunięty przez moderatora)
Właśnie sprawdziłem aplikację Toyoty. Jest "Kampania serwisowa" dla drugiego breloka. Zadzwoń do swojego dealera i umów się na wizytę. Nadal muszą zamówić brelok, a to około 2 tygodnie. Mamy odebrać nasz 2.11.2023!! Odebraliśmy naszą nową Siennę JEDENASĆIE MIESIĘCY temu!!!

Właśnie otrzymałem drugi brelok! Zabrałem swojego vana na niezwiązaną z tym pracę gwarancyjną, poinformowano mnie o kampanii serwisowej (o której już wiedziałem), ale i tak musiałem zamówić drugi kluczyk. Odebrałem vana dzień później i voila: drugi kluczyk, zaprogramowany i gotowy do użycia.

Szkoda, że zajęło im to 11 miesięcy...

To było największe rozczarowanie (nawet większe niż aplikacja i jej powiadomienie o gotowości do połączenia) w moim pierwszym doświadczeniu z zakupem Toyoty. Moja żona i ja regularnie jeździmy tym vanem, chociaż to ona jest jego codziennym kierowcą i naprawdę irytujące jest wyjmowanie kluczyka z jej torebki, jeśli z nami nie jedzie lub czekanie, aż go odblokuje/zablokuje. To żałosne, że Toyota doprowadziła się do takiej sytuacji. Ogólnie uwielbiamy vana i jego przebieg, ale to naprawdę frustrujące.

To było największe rozczarowanie (nawet większe niż aplikacja i powiadomienie "gotowy do połączenia") w moim pierwszym doświadczeniu z zakupem Toyoty. Moja żona i ja oboje regularnie jeździmy tym vanem, chociaż to ona jest codziennym kierowcą i naprawdę denerwuje konieczność wyjmowania kluczyka z jej torebki, jeśli z nami nie jedzie, lub czekania, aż go otworzy/zamknie. To żałosne, że Toyota doprowadziła się do takiej sytuacji. Ogólnie rzecz biorąc, uwielbiamy vana i jego przebieg, ale to naprawdę frustrujące.
Sprawdź post nr 2 po sprawdzeniu daty produkcji. Ten wykres da ci dobre pojęcie o tym, kiedy kluczyk będzie dostępny. Najbardziej odległa planowana dostępność to Q2 2024.

Kupiłem mojego Gen 4 jakieś 3 dni temu. Dostałem tylko jeden brelok. Powiedziano mi, że to jedyny brelok, jaki mieli do niego. Naprawdę nie chcę wydawać 300 do 400 dolarów, jeśli nie muszę. Czy ktoś wie, czy w którymś ze sklepów z częściami samochodowymi (O'Reilly's, AutoZone, Napa...itd.) są dostępne (i ewentualnie programowane) breloki?

Kupiłem moją Gen 4 jakieś 3 dni temu. Dostałem tylko jeden brelok. Powiedziano mi, że to jedyny brelok, jaki mieli. Naprawdę nie chcę wydawać 300 do 400 dolarów, jeśli nie muszę. Czy ktoś wie, czy jakieś sklepy z częściami samochodowymi (O'Reilly's, AutoZone, Napa...itd...) mają w ofercie (i ewentualnie programują) breloki?
Żadne breloki z rynku wtórnego nie są dostępne. A brelok OEM, który kupiłem z renomowanego źródła internetowego, nie mógł zostać zaprogramowany. Minęło 11 i pół miesiąca od zakupu i wciąż nic nie słyszałem od Toyoty. Tabela w poście nr 2 pokazuje, że miałem otrzymać jeden w zeszłym sierpniu. Moja żona chce nową Toyotę, ale ja ją zniechęcam. (Mieliśmy ponad 20 Toyot, ale już im nie ufam.) Powodzenia.

Otrzymasz swój drugi brelok, gdy tylko będzie dostępny, w oparciu o datę zakupu i zgodnie z tabelą. Na 3 stronach wątku wielokrotnie to omawiano
To zapewnienie otrzymałem od dealera, od którego kupiłem moją nową Siennę. Nie sądzę, żeby mnie oszukiwali. Mówią poważnie.

Kupiłem mojego Gen 4 jakieś 3 dni temu. Wydano mi tylko jeden brelok do kluczy. Powiedziano mi, że to jedyny brelok do kluczy, jaki mieli. Naprawdę nie chcę wydawać 300 do 400 dolarów, jeśli nie muszę. Czy ktoś wie, czy w którymś ze sklepów z częściami samochodowymi (O'Reilly's, AutoZone, Napa...itd.) można kupić (i ewentualnie zaprogramować) breloki do kluczy?
Jeśli masz szczęście, używany van, który kupiłeś, nie miał wydanego drugiego klucza. Musiałby mieć datę produkcji z października 2022 roku lub później, co jest na granicy dla 22. Możesz sprawdzić u dealera Toyoty, czy ma zostać wydany drugi klucz.

Nadal nie mam powiadomienia o kampanii. Kwatera główna powiedziała mi, że zostanę powiadomiony w połowie października (wciąż nic) do połowy listopada. Bum Bum. :poop:

Nadal brak powiadomienia o kampanii. Centrala poinformowała mnie, że zostanę powiadomiony w połowie października (wciąż nic) do połowy listopada. Bum Bum. :poop:
Czy sprawdziłeś swoją aplikację? O drugim kluczyku dowiedziałem się tylko dzięki wiadomości w aplikacji Toyota. Nikt mnie nie poinformował.

Nadal brak powiadomienia o kampanii. Centrala poinformowała mnie, że zostanę powiadomiony w połowie października (wciąż nic) do połowy listopada. Bum Bum. :poop:
Dostałem swój w zeszłym tygodniu. Sprawdziłeś swoją aplikację? Otrzymałem powiadomienie w aplikacji i zadzwoniłem do mojego dealera. Zamówili klucz i dostali go w kilka dni.

41 - 60 of 149 Posts