Po wielu, wielu poszukiwaniach i rekomendacjach w KOŃCU stworzyłem/zbudowałem najbardziej zajebisty, niezniszczalny, unikalny grill, który nie tylko ochroni moją chłodnicę, ale sprawi, że ludzie będą mi schodzić z drogi! Pierwsze zdjęcie; pijany kierowca zignorował znak stopu i uderzył w bok mojego sienny, co spowodowało wymianę błotnika i pęknięcie grilla, teraz błotniki nie mogą być naprawdę wykonane na zamówienie (dla sienn), jednak grill... do cholery tak! Więc to dało mi pomysł i okazję do stworzenia czegoś fajnego, abym mógł naprawić grill i zapobiec przyszłym uszkodzeniom, a także pozbyć się starego, nudnego wyglądu.
P.S. wszystko to jest rzeźbione ręcznie za pomocą wiertarek, pił do metalu i narzędzia drumel, firma zajmująca się cięciem laserowym wyceniła mnie na 250 $, co było dwukrotnością ceny oryginalnego grilla. Czas trwania projektu to 1 tydzień kilka godzin dziennie, pamiętaj, że jest to niezwykle wytrzymały materiał, którym jest najgrubszy dostępny diamentowy arkusz aluminiowy 6061-T6 o grubości 1/4. Jestem z nim już 2 lata... i już spełnił swój cel. Jak? zagięta część, którą widzisz w literze Y, pochodziła z worka z betonem, który wypadł z ciężarówki budowlanej na autostradzie przy dużej prędkości... odjechałem dosłownie bez uszkodzeń.