Toyota Sienna Forum - siennachat.com banner
101 - 120 of 235 Posts
W końcu zabrałem się za montaż nowych kół. Początkowo chciałem użyć felg 20-calowych z mojego starego Venza, ale zdecydowałem się na 18-calowe koła, aby pasowały do ​​oryginalnych 18-calowych Bridgestone Touranza, które były dostarczane z vanem. Świeżo zainstalowane dziś po południu i wszystko zostanie umyte jutro.

Czekałem prawie rok na mojego XSE. Odebrałem go w zeszłym tygodniu i dzisiaj założyłem koła! Muszę jeszcze przyciemnić przednie szyby i dokończyć usuwanie chromu.
20x8.5 Enkei z 255/45 Michelins
View attachment 62036
Człowieku, Vortex 5s to te same felgi, o których myślałem, żeby kupić, ale w rozmiarze 18" do mojego. Byłem trochę niezdecydowany, czy nacisnąć spust, czy nie, ale to może mnie przekonać. Wyglądają niesamowicie. Podoba mi się też ten zamordowany wygląd Twojej Sienny!

Więc mogę mieć mały problem.... Udało mi się uzyskać tylko 6 obrotów na każdej nakrętce koła (McGard Spline drives), co jest mniej niż bym chciał i mniej niż jest zalecane dla gwintów m12x1.5.

Zamierzam kupić zestaw nakrętek Gorilla z dodatkowym gwintem i mam nadzieję, że zmieszczą się w otworach na koła....

May I know where did you buy your XM-6. Nice one. Been looking for Red XSE on XM-6 but too late now since I already ordered ICON.
Kupiłem go w zeszłym roku na stronie https://www.jrponline.com.

Szkoda, że muszę je zdjąć, dopóki nie dotrą nowe szpilki kół ARP, ponieważ otwory na śruby były za małe dla trzpienia dodatkowych szpilek gwintowanych.

Dostałem to z https://www.jrponline.com w zeszłym roku.

Szkoda, że muszę je zdjąć, dopóki nie dotrą nowe szpilki kół ARP, ponieważ otwory na śruby były za małe dla trzpienia dodatkowych szpilek z gwintem.
Ile to kosztowało, kiedy je dostałeś, jeśli nie masz nic przeciwko? Dziękuję. Nie widzę żadnej ceny na ich stronie internetowej dotyczącej ich kół. Mam nadzieję, że nakrętki, które kupiłem z kołami, nie będą miały żadnych problemów, ponieważ najpierw sprawdzą dopasowanie przed wysyłką

Ile zapłaciłeś, kiedy je dostałeś, jeśli nie masz nic przeciwko? Dziękuję. Nie widzę żadnej ceny za ich koło na ich stronie internetowej. Mam nadzieję, że nakrętki, które kupiłem z kołami, nie będą miały żadnych problemów, ponieważ najpierw sprawdzą dopasowanie przed wysyłką
Nie pamiętam dokładnie ceny. Myślę, że to mogło być około 1000 dolarów? Było wtedy w wyprzedaży

101 - 120 of 235 Posts